zondag 27 mei 2018

Weekoverzicht (21): CL-FinaleWeek!

Die themaweken bevallen mij als schrijver in elk geval prima. Er is altijd een onderwerp en een beetje slimmerik zoekt een onderwerp wat bij hem of haar past. De Champions League Finale bijvoorbeeld. Daar ging het deze week over. Een klein overzicht

#141 AC Milan - Ajax
De eerste Champions League Finale die ik mij kan heugen. Met natte haartjes op de bank.

#142 Ajax - Juventus
Deze finale is de reden dat mijn kinderen vaker zullen opblijven dan ik bij grote sportevenementen. Al is niks zo meeslepend als een radioverslag.

#143 Manchester United - Bayern M√ľnchen
Om een volledig andere reden moest ik deze finale missen. Eigen schuld, dikke bult. 

#144 AC Milan - Liverpool
De grootste comeback ooit in een Champions League finale. Mooi.

#145 Manchester United - Chelsea
Edwin van der Sar pakte een ware heldenrol en ik gaf mijn broer aan boord een liveverslag hiervan. Wat via de intercom weer bij de bemanning van het binnenvaartschip terecht kwam. Ach, lees het maar gewoon.

#146 Tien weetjes over de Champions League Finale
En dan nu terug naar het heden. Tien feitjes over de Champions League finale. Van Mohammed Salah tot Dua Lipa en van Zinedine Zidane tot Arjen Robben.

#147 Tweets over de Champions League Finale
Ze konden niet uitblijven. De leukste tweets over de finale van de Champions League. Hier zijn ze dan.

Geen opmerkingen: