zondag 20 mei 2018

Weekoverzicht (20): Edivisie, Privacyverklaring en Duits examens

Na al het Songfestivalgeweld was het weer tijd voor een weekje bloggen over uiteenlopende onderwerpen. Wat te denken dus van mijn verbazing over de populariteit van de Edivisie en mijn avonturen tijdens mijn Duitse les. En heel belangrijk: Ik perste er een privacyverklaring uit.

#134 Edivisie
Mensen kunnen elkaar soms verkeerd begrijpen. Zeker bij verschillende leeftijden. Ajax speelde inderdaad om de titel tegen PSV en Ajax won. Maar niet in de Eredivisie, nee.

#135 Edivisie
En een dag later voelde ik blijkbaar de behoefte om toch nog even door te mekkeren over deze Edivisie. 

#136 Rubiks Kubus
Kent u de Rubiks Kubus nog? Er is een jongen die zo'n puzzel razendsnel kan oplossen. Hoe snel? Dat verklap ik hier niet, want dan leest u het artikel misschien wel niet.

#137 Boekenwurm (3): Heldin achter de Frontlinie
Er was weer een boek uit en dan laat ik u graag weten hoe dit boek was. Heldin achter de Frontlinie was de moeite waard.

#138 AVG
Groots aangekondigd en lang verwacht: De Privacyverklaring van Hendrie Schrijft. Maakt u zich geen zorgen. De NASA en Unilever hebben nog niet aangeklopt voor u gegevens, maar als dat gebeurd beloof ik u toch dat ik ze niet doorverkoop. Zonder gekheid: Het is best goed te weten wat er op dit blog met uw gegevens gebeurd, dus lees het toch maar even.

#139 Duits mondeling
Tijdens deze examentijd komen de mooie verhalen van mijn eigen examentijd ook weer boven. Niet alles is het delen op papier waard en sommige verhalen kunnen we beter ook maar niet terug in de wereld brengen. Maar mijn geklungel tijdens de mondeling Duits. Ja, die dan weer wel.

#140 Afkijken
En als we dan toch bezig zijn dan pakken we dit verhaal ook maar even mee. Hoe ik mij sluw door een luistertoets Duits wist te worstelen. Al kostte het mij wel 8 euro nog wat, maar die had ik er heel graag voor over.Geen opmerkingen: