vrijdag 18 mei 2018

AVG #138

AVG #138

De echte groupies van dit blog hadden het natuurlijk al lang en breed gezien. Er is iets veranderd op dit blog. 

Ziet u het niet?

Kijk nog eens goed....

Rechtsboven moet u zijn....

Ik zie u al glunderen!

Hij is er! Eindelijk!

De Privacyverklaring van Hendrie Schrijft.

Goed, tot zover de poppenkast. Natuurlijk kan ik nu een heel verhaal gaan houden, waarbij ik de AVG vervloek en waarbij ik heel hard roep dat ik het allemaal onzin vindt. Maar dat helpt niet.

En misschien is het ook wel niet waar. Van mij zult u vrijwel zeker geen last hebben als het gaat om uw privacy, maar doordat u dit blog bezoekt (en blijf dat alstublieft doen) wordt u net als op vele andere websites meegetrokken in het web van advertentienetwerken, analytische tools en trackingcookies van grotere organisaties als bijvoorbeeld Google. En het is in de huidige tijd blijkbaar noodzakelijk om u daarvan op de hoogte te stellen. 

Bij deze dus. U vindt de Privacyverklaring hier en ik wil nogmaals de behulpzaamheid van Bloggen en Loggen benadrukken. Anders was een Privacyverklarig nog een hele kunst geweest.

Geen opmerkingen: