Hendrie wie?

Hallo,

Dit blog bestaat sinds 2011 en uw gastheer en enige auteur is Hendrie. Op de foto hiernaast kunt u hem zien, al ziet hij er daar wat heldhaftiger uit dan in het dagelijks leven het geval is.

Op dit blog, die de originele titel Hendrie Schrijft met zich meedraagt, vindt u regelmatig verschillende verhaaltjes met de meest uiteenlopende onderwerpen. Doel van de schrijver is vooral zijn eigen regelmatige behoefte om te schrijven te beteugelen en daarnaast zou het mooi zijn dat u als lezer plezier heeft van het gepubliceerde werk. Zou een win-win-situatie zijn.

Enkele pijlers onder dit blog zijn de jaarlijkse Tourpoule en de verschillende poules rondom WK's en EK's Voetbal en de Olympische Spelen. U kunt hierover veel vinden in de Hall of Fame.

In 2018 is de schrijver met zichzelf een challenge aan gegaan. Onder de naam 365 dagen bloggen moest er elke dag een artikel gepubliceerd worden. Hierin slaagde hij en aan het eind werd Hendrie uitgebreid geïnterviewd door.. zichzelf. Hoe dit ging kunt u hier lezen en een uitgebreid overzicht van de 365 (+1) artikelen zijn hier te vinden.

Rest mij nog om u te wijzen op drie klassiekers uit het oeuvre van de schrijver (klinkt mooier dan uit het oeuvre van mij):

De Grasmeester van het Stade de France
Het ware verhaal van de spijkergooier
Genderneutraal?
Thinking Out Loud
Het engeltje van Ezrah is uitgeput
De oplossing voor de kredietcrisis ligt in Japan
Meten is weten, niet meten is een mooi verhaal

Geen opmerkingen: