zondag 18 november 2018

MeerBezoekWeek: Conclusie #322

Het leek mij gewoon een keer leuk. Een beetje experimenteren met verschillende soorten artikelen en dan kijken welke het beste scoren. Ik koos dus voor een schokkende titel, een prikkelende stelling, een daverende winactie, een interessant lijstje en een weergaloze vlog. Ik doopte het om in de MeerBezoekWeek en natuurlijk kom ik nu met een kleine eindconclusie.

Deze naaktfoto's zullen je bevallen (m/v)
Het was blijkbaar al een feit en ook ik kom het nu aantonen. U bent gevoelig voor dit soort titels. Nu durf ik ze nog wel in twee categorieën te verdelen: De mensen die echt naaktfoto's willen zien en de mensen die mij kennen en zich afvroegen of ik echt naaktfoto's op dit blog zou zetten. Hoe dan ook: Dit was het best bezocht artikel van de afgelopen week.

Stelling: Geen Europese top voor Frenkie de Jong?
Het koste wat moeite om een fijne stelling te vinden. Iets over de stijgende zorgverzekering? Brexit? MeToo? Zwarte Piet? Van 't Schip weg bij Zwolle? Ik kwam er niet uit. Ik koos voor iets controversieels en bedacht dat Frenkie de Jong misschien de Europese top wel niet ging halen. Hoe dan ook, op een paar mensen waarmee ik al genoeg over voetbal discussieer na hadden weinig mensen zin om met mij over Frenkie de Jong te kissebissen. Al werd het artikel wel redelijk bezocht.

Winactie: DJ of Inside?
Een winactie doet het altijd goed. Dat dacht ik echt. Op een laagdrempelige manier iets gratis kunnen krijgen. Waren de boeken niet leuk? Heeft iedereen ze al gelezen? Vinden mensen het zielig mij iets afhandig te maken? Het artikel werd matig bezocht en slechts één persoon is in de race om DJ te winnen. Het kan nog even. Maandag sluit de prijsvraag :-)

5 manieren om snel rijk te worden
Rijk worden daarentegen. Daar staat u wel degelijk voor open. Ik gaf u vijf manieren en u klikte massaal. Alhoewel u nog wel liever naaktfoto's ziet als tips om snel rijk te worden is dit een behoorlijk sterke tweede. Mocht u ze gemist hebben. Lees ze dan nog wel even.

VLOG
Vloggen is natuurlijk buitengewoon hip en daarom kon in dit lijstje een vlog niet ontbreken. Ik ben zelf geen vlogger en dus koos ik voor een filmpje, maar dat wist u niet toen u klikte. Er ging wat mis met het posten (problemen met het filmpje), maar toen dat opgelost was werd hij best aardig bekeken. Vlogs doen het goed, maar voor dit blog heeft dat geen toekomst. 

Een erg interessante week vond ik het en de eindconclusie is toch dat ik met deze artikelen beter bezoek heb gehad dan de voorgaande drie weken. Ook haakte u behoorlijk minder snel en klikte u eerder door naar andere pagina's. Leerzaam voor mij. Daarnaast verwacht ik ook op langere termijn nog wat profijt te hebben. Tips om rijk te worden en naaktfoto's zullen ook door de bezoekers van Google nog weleens gewaardeer

Geen opmerkingen: