maandag 12 november 2018

Deze naaktfoto's zullen je bevallen (m/v) #316

Aha, je hebt dus geklikt!

Laat dat nu precies de bedoeling geweest zijn! Iemand die er verstand van heeft zei het laatst, na één van mijn klaagzangen over het gebrek aan bezoek. Ik moet wat aan mijn titels gaan doen. Voor in de krant zijn mijn titels oké. Maar de vluchtige internetsurfer wil gewoon heel concreet weten wat hij van jou blog mag verwachten. 

Het leek mij dus een mooi experiment om eens een pakkende titel (die verder nergens op slaat, want in dit artikel gaat u geen naaktfoto vinden) te plaatsen en te kijken of het aantal bezoekers door het dak gaan.

Van de week is dat überhaupt eens een keer het plan. Kijken hoe ik door te spelen met de titels en de inhoud van de blogs meer bezoekers kan trekken. 

Als u daarbij tips heeft wees dan van harte welkom. 

En voor degene die toch hoopten op naaktfoto's. Ren naar de betere boekhandel of waag een sprong in de wat donkerdere krochten van het internet.
1 opmerking:

Anoniem zei

Haha. Dat vind ik nou mooi