woensdag 14 november 2018

Winactie: DJ of Inside #318

Winactie: DJ of Inside

Bij een MeerBezoekersWeek hoort onmiskenbaar een Winactie. Want wat trekt bezoekers? Inderdaad. Als er iets tegenover staat is het bezoeken van een blog simpelweg interessanter. 

Nu heb ik geen groot budget waarmee ik een uitermate groot prijzenpakket kan uitdelen en mijn blog heeft ook niet de allure dat de grote multinationals van deze wereld samen met mij een winactie willen organiseren.

En dus ben ik gewoon even in mijn eigen boekenkast gedoken. 

Vandaag geef ik dus twee boeken weg. Alles voor de kijk.. eh leescijfers.

De keus is gevallen op DJ (van Kluun) en op Inside (van Michel van Egmond en Jan Hillenius). Geloof mij dat dit een hele stap is. Ik geef niet graag boeken weg.

Kort samengevat: Inside is de opvolger van het succesnummer Topshow. In het boek worden de laatste maanden van de heren van Voetbal Inside gevolgd tot aan het vertrek naar Veronica aan toe. Niks blijft daarin onbenoemd en zeker voor de voetballiefhebber is plezier gegarandeerd.

DJ van Kluun (mijn favoriete schrijver) is van een heel andere categorie. Het is een roman waarin een gescheiden succesvolle auteur de draad weer op probeert te pakken. Via een oude vriendschap komt hij in een wereld waarin roem en alles wat daarbij komt kijken het belangrijkste is geworden. In die wereld maken ze van alles mee en dat is bijzonder leuk lezen als Kluun de schrijver is.

U kunt winnen. Iedereen kan winnen. Zet hieronder bij Opmerkingen toevoegen/Opmerkingen weergeven je naam en welk boek je graag zou winnen. Meer is het niet. Lekker laagdrempelig, hè? Je hoeft niet eens een Facebookupdate te delen (maar het mag natuurlijk wel). Nou, vooruit: Een originele reden waarom juist jij het boek wilt winnen is een pré. 

Ik ben benieuwd.

Update: De winnaar van het boek DJ is geworden: 
Fimmy van Hiele!

Geen opmerkingen: