donderdag 1 november 2018

De tiende maand #305

Ook oktober kunnen we afvinken. Na dit blogje nog slechts zestig artikelen van mijn hand dit jaar. We blijven proberen er nog wat moois van te maken.

De topmaanden januari, februari, juni en juli werden in oktober zeker niet gehaald. Het schaart zich in de grijze middenmoot. Dat vond ik eigenlijk jammer, want er zaten best wat stukjes bij waar ik zelf wat hogere verwachtingen van had. Ik blijf ervan overtuigd dat ik met betere promotie het aantal bezoekers zelfs had kunnen verdubbelen. 

Maar daar ontbrak de tijd simpelweg een beetje voor. Dagelijks bloggen vreet tijd en hoewel ik het erg leuk vind om te doen en het ook zeker gaat afmaken treur ik niet dat het einde nadert. Daarnaast is het ook zo dat de inspiratie wat opraakt. Dat houdt het natuurlijk ook wel leuk en uitdagend en natuurlijk liggen de verhalen op straat, maar de reserves raken op.

De gastblogjes zorgden wel voor een frisse wind. Ze werden erg leuk ontvangen en goed gezocht. De top 3 deze maand:
Het gastblog van Margrit
Beste Zangers
14-0

Vooral het stukje over Beste Zangers werd ook offline nog veel besproken. Zelden waren zoveel mensen het met mij eens. Het stuk kwam dan ook recht uit mijn hart.

Deze stukjes hadden meer aandacht verdiend:

Zwarte Piet
Naast de scheidsrechter

Leest u die vooral nog even terug. En leest u vooral ook de zestig blogjes die nog komen gaan. U doet de schrijver er een groot plezier mee 

Geen opmerkingen: