vrijdag 2 november 2018

Bekervoetbal #306

Afgelopen week was het weer bekervoetbal. Natuurlijk kijk ik dit, maar meestal is het zeker in het beginstadium niet heel boeiend. De grote clubs lopen over de kleintjes heen. Al zijn er natuurlijk altijd die onverwachtse verrassingen. PSV verloor van RKC Waalwijk. Het eerste beginnersfoutje van Mark van Bommel. Mag best gezegd worden. Hij rouleerde stevig en kreeg daarvoor de rekening gepresenteerd. Ook AFC stoomt lekker door en reeg de tweede Keuken Kampioen Divisie Club aan de zegekar.

Maar de grootste credits zijn natuurlijk voor Odin'59. De club uit de derde divisie schakelde FC Emmen uit. De eredivisieclub speelde nog thuis ook. Je zou uit je dak gaan als je dat voor elkaar kreeg. Toch?

Natuurlijk. De spelers, de supporters en zelfs de neutrale kijkers waren op z'n minst bovenmatig enthousiast. Maar de beheerder van het Twitteraccount reageerde alsof hij naar het tanken tegen de verkoper zegt: 'Pomp 5 alstublieft'. 

De wedstrijd FC Emmen - ODIN '59 (beker( is afgelopen, eindstand 1-3. De grootste prestatie uit de clubhistorie ooit en op één van je belangrijkste communicatiekanalen reageer je zo? Op Twitter reageerde iemand dat waarschijnlijk Kasper Dolberg achter het twitteraccount moet zitten. Zo emotieloos. 

Echter moet zelfs Kasper Dolberg een feestneus van het ergste soort zijn naast de sociale mediaman van ODIN'59

ODIN '59 Twitter

Geen opmerkingen: