zondag 10 juni 2018

Weekoverzicht (23): Nationaal Kamp!

U kent inmiddels de Themaweken op dit blog en ik moet zeggen dat deze week er eentje naar mijn hart was. Het was Hattemweek. Het Nationaal Kamp was volop aan de gang en dat kon u op dit blog ook meekrijgen.

#155 Maandag
Tenten opzetten, keukens knopen en een opening met niemand minder dan Lisa Wade. We zijn begonnen in Hattem!

#156 Dinsdag
De dag van de lussentocht. Lopen, lopen en nog eens lopen. Maar ook geweldige activiteiten doen en voor je het weet sta je voor het eerst op een podium. 

#157 Woensdag
De woensdag staat garant voor spektakel. Van ontploffingen tot overstromingen. Van circusacts tot grootse handelsspelen. En natuurlijk is er de gezelligheid van de markt.

#158 Donderdag
Sportdag! Willen de nieuwe Dafne Schippers en Rutger Smit opstaan en héél hard zingen: 'Wij hebben een prijs gewonnen, dat is reuze fijn, hoi!'

#159 Vrijdag
Het moment dat hét Wisselschild uitgereikt wordt. Dat is wat, hoor. En daarna die kinderen uitzwaaien. En opruimen. En constateren dat de tijd veel te snel voorbij gegaan is. Oh, Nationaal Kamp

#160 Leeg bos
Het lege bos voelt als een zwart gat. Natuurlijk. Maar volgend jaar zien wij elkaar. Bij Nationaal Kamp

#161 Toegift
Tsja, Toegift. Misschien is het wel een beetje reclame maken. Maar waarom ook niet? Help ons een heel klein beetje waar u kan. Want we doen echt iets moois.
Geen opmerkingen: