zondag 10 juni 2018

Hattemweek: Toegift #161

Nationaal Kamp Logo

Deze hele week heeft u op dit blog mogen meegenieten van het jaarlijkse spektakel dat Nationaal Kamp Hattem heet. We hopen dat u dit met veel plezier gelezen heeft en dat u misschien wel enigszins gegrepen bent door het zogenoemde Hattemvirus.

Via met name de website www.nationaalkamp.nl en onder anderen ook dit blog heeft u op afstand een aardig stukje Kampbeleving mee kunnen krijgen, maar graag maak ik toch even van de gelegenheid gebruik om u nog een aantal zaken onder de aandacht te brengen.


Want, wist u dat:

  • Dat dit het 61e Nationaal Kamp was en u hier de hele historie kan zien?
  • U met uw school of de school van uw kind deel kan nemen aan dit onvergetelijke spektakel? De kosten zijn zeer aanvaardbaar, de voorbereidingen zijn te integreren in de lesstof, de kinderen vinden dit geweldig en u kunt zich hier aanmelden.
  • Wij jaarlijks op zoek zijn naar sterke handen van jongens en meisjes die ons kunnen helpen de week onvergetelijk te maken? Je raadt het al. Ook hier is een linkje voor.
  • U alle titelsongs van de afgelopen jaren nog eens rustig terug kan luisteren?
  • Wij altijd op zoek zijn naar nieuwe vrienden. Deze groep mensen genaamd Kampvrienden helpen ons jaarlijks met een kleine financiĆ«le bijdrage (minimaal € 17,50). Dit bedrag komt rechtstreeks ten goede aan de kinderen. De Kampvrienden worden uiteraard ook als vrienden behandeld. Hoe precies dat vindt u dan weer hier.
  • Wij een webshop hebben waar u leuke artikelen kunt kopen
  • Er ter ere van het 60e Nationaal Kamp Hattem vele anekdotes zijn geschreven over die zestig jaar Nationaal Kamp en u deze hier terug kunt lezen?

U moet weten dat dit artikel niet gesponsord is, maar helemaal objectief ben ik natuurlijk niet. Dus overtuig ik u graag. Help ons een beetje waar u kan. Want we doen echt wat moois. Geen opmerkingen: