vrijdag 30 november 2018

De elfde maand #334

365 dagen bloggen: De elfde maand
U ziet het aan de afbeelding hierboven. Bijna alle vakjes zijn afgevinkt. Op één na. We gaan vanaf morgen de twaalfde maand in. Nog 31 blogjes. Op 31 december voltooi in de challenge door de laatste keer op de publiceerknop te drukken. Cool!

Maar zover is het nog niet natuurlijk. De elfde maand bracht weer het een en ander met zich mee aan leuke dingen. Hoewel ik nog steeds niet alle cijfers kan verklaren, gaat november de boeken in als de maand met de meeste unieke gebruikers. Pas morgen weet ik of het januari ook gaat overtreffen in het aantal paginaweergaves, maar het zal in ieder geval heel dicht bij elkaar liggen. Interessant.

De goede maand november laat zich redelijk makkelijk verklaren. De vaste lezers zullen één ding op zeker begrijpen: Ode aan vrouwlief werd waanzinnig vaak gelezen en brak alle records van dit 365dagenblogjaar en zal vrijwel zeker ook niet meer overtroffen worden. Het experiment MeerBezoekWeek had met Deze Naaktfoto's zullen je bevallen (m/v) en VLOG als publiekstrekkers ook een groot aandeel in de sterke maand november. Het werkte bijzonder motiverend.

Daarentegen had ik voor Rekeningrijden, Het Mooiste Doelpunt Ooit en Rake Finland Great Again op meer bezoek gehoopt. Maar die gaat u op een rustig momentje in december vast nog even lezen :-)

Want december staat voor de deur en het laat geen twijfel dat Sinterklaas, Kerst, Oud en Nieuw, de Top2000 en überhaupt de afsluiting van dit blogjaar een grote voedingsbodem zal zijn om de challenge te voltooien.

Ik heb er nog heel veel zin in en ik hoop ontzetten dat u nog even een maandje mee leest. 

Geen opmerkingen: