zondag 25 februari 2018

Weekoverzicht 8: Nog een keer Olympische Winterspelen

Week 8 van 2018 stond in het teken van de laatste week van de Olympische Winterspelen. Het lukte weer om elke dag de lezers te verblijden met een blogje. En daarom een weekoverzichtje:

#50 Olympische herinnering (2)
Het vijftigste blogje stond in het teken van een Olympische herinnering. Een vallende Erben Wennemars. 

#51 Shorttrack 
Laat ze wat mij betreft 100 medailles winnen voor Team NL, maar ik vind shorttrack een rare sport. Als een boek waarvan het plot alle kanten op gaat. 

#52 Tien medaillefeitjes
De eerste Nederlandse medaille, de eerste gouden medaille, wanneer voor het laatst geen medailles, de meest succesvolle Olympiër. U vindt het allemaal in dit artikel. 

#53 Shorttrackgekte
Al eerder deze week schreef ik over de mafheid bij shorttrack. Woensdag werd dit dubbel onderstreept door de Houdini-act van de shorttrackdames.

#54 Koen Verweij
Ik hoopte op een gouden medaille voor Koen Verweij op de 1000 meter. Nu weten we dat hij niet in de buurt kwam. Eigenlijk bij het plaatsen van het artikel ook al.

#55 Olympische Verhalen
Over vier jaar hebben we weer Olympische Spelen en spreken we over de herinneringen die nu gecreëerd worden. Welke? Ik lepelde er vast een paar op. 

#56 PyeongChang
We verlaten PyeongChang bijna en dus nog heel even een paar feitjes over deze stad, waar over een paar dagen niemand het meer over zal hebben.

Geen opmerkingen: