maandag 26 februari 2018

Stefan winnaar PyeongChangPoule #57

Stefan Meijerink winnaar PyeongChangPouleMet groot plezier heb ik de afgelopen twee weken dagelijks een blog geschreven over de Winterspelen. Als je 365 dagen moet vullen is zo'n evenement een behoorlijke duw in de rug. Er gebeurd namelijk dagelijks wel iets in wat je aan het beeldscherm kan toevertrouwen

Meest gelezen artikel was het artikel over de schaatsdominantie en het leukst om te schrijven vond ik Kramer 2022 en Olympische Verhalen. Gemiddeld lag het aantal bezoekers 50% hoger dan normaal, maar dat heeft waarschijnlijk ook te maken met het feit dat men dagelijks de tussenstand van de PyeongChang Poule wilde checken.

En daar wil ik het dan ook over hebben nu. Want we hebben een winnaar. Stefan Meijerink, fanatiek deelnemer aan elke quiz of prijsvraag die dit blog uitschrijft, heeft de PyeongChang Poule gewonnnen. Nadat de dames Silvia en Renske sterk uit de startblokken kwamen, pakte Stefan het initiatief en ging soeverein naar 21 punten. Zoals u hieronder kunt zien een ruime overwinning.Geen opmerkingen: