maandag 22 oktober 2018

Gastbloggen (2) #295

Het gastbloggen is een succes gebleken. Niet per se in het aantal gastblogjes dat ik mocht ontvangen, maar wel in het bezoekersaantal. De blogjes van Floris (waarbij ik-zei-de-gek centraal stond), Brigitte (over haar avonturen als voetbalmoeder), Margrit (die een oproep deed aan alle vaders en moeders die schrijftalent hebben), Jim (Weer voetbal, maar dan vanuit een totaal andere leuke hoek) en Sophie (over op zoek zijn naar jezelf) werden erg goed gelezen.

Maar nu ben ik door mijn gastblogjes heen.

Dat is niet erg, want niet iedereen die hier leest kan (leuk) schrijven en anderen hebben er geen behoefte aan. Wat ik wel weet is dat er genoeg schrijftalent mij blog bezoekt.

En dan heb je ook nog deze types:

Ach jaa... Moet ik er ook een schrijven... Ach druk... Moet het echt... Ja wel leuk natuurlijk.... Waarover dan? Hè... Ik ga morgen wel.. Misschien..... Nou ja....Vooruit... Wanneer moet je het hebben... Dan al.... Vergeten, sorry.... Oh, hier heb je een meesterwerk!

En het is toch zonde als die meesterwerkjes blijven liggen.

Dus vooruit! Klim nog even in die pen als je wil. Het wordt gewaardeerd door mij én door de lezers!


Overigens, hier is een overzicht van alle gastblogjes!


Geen opmerkingen: