donderdag 13 december 2018

WK-Darts (2) #347

Dartbord

Huh? Een tweede blog van het WK-Darts? Heb ik de eerste dan gemist? Ik hoor het u denken. Geen zorgen. U moet een behoorlijk geheugen hebben wilt u het zich herinneren. 

In het eerste blogje van deze sessie 365 dagen bloggen kondigde ik de uitdaging aan, maar al het tweede blogje ging over het WK-Darts. Inderdaad, die van vorig jaar.

Het lijkt de dag van gisteren. U weet het vast nog net als ik. Rookie Rob Cross gooide Phil Taylor met harde hand van de baan. De koning die afscheid had willen nemen in stijl ging met het staart tussen de benen het podium af.

Zelf hoopte ik op nog één keer superioriteit van Taylor. Het mocht niet zo zijn. De debutant die de koning versloeg. Weer een mooi sportverhaal erbij.

Vandaag begint de nieuwe editie van het WK-darts en ook dit jaar heb ik weer een uitgesproken voorkeur. Al is de kans minimaal. Raymond van Barneveld zal na dit jaar nog één jaar darten. De eerste Nederlandse dartlegende hangt zijn flights aan de wilgen. 

Het is dan wel niet zijn laatste toernooi, maar echt florissant gaat het de laatste jaren niet met Barney. Ik hoop dat de Hagenees nog één keer alle deelnemers de achterkant van zijn flights en shafts laat zien.

Weet u wat. Ik voorspel het gewoon. Barney wint het WK-darts. Punt.

Geen opmerkingen: