dinsdag 18 december 2018

Team Eendracht #352

Iedereen lijkt er inmiddels weleens mee te maken te hebben gehad. Zelf, in de directe kring van betrokken of toch op z'n minst daar net buiten. Het gaat over de ziekte die tegenwoordig zo'n harde en nare  klank heeft dat we het maar omschrijven als het K-woord.

Het inmiddels bekende fenomeen Alpe d'Huzes laat jaarlijks mensen tot grote hoogte stijgen en een forse bijdrage doen om de ziekte tegen te gaan en toevallig ken ik een groepje helden die onder de noemer Team Eendracht de berg wil gaan zal gaan trotseren de komende zomer. 

De persoonlijke verhalen achter de motivatie om dit te doen kunnen de betrokkenen u veel beter en ook mooier vertellen als dat ik dat hier kan doen, maar niemand zal twijfelen aan het feit dat elke euro tegen de beruchte sluipziekte kan helpen en dat vooral daarom gefietst zal worden. U begrijpt waar dit artikel naar toe gaat: Doe toch ook een bijdrage

Vergeet daarbij niet dat zelfs kleine en hele kleine beetjes kunnen helpen. Veel kleine beetjes groeien voor je het weet naar een grote hoeveelheden en hopelijk komt er een moment dat iemand kan zeggen dat er door zo'n grote hoeveelheid ergens voor iemand het verschil gemaakt is. 

Het kan best zijn dat u uw goede doel al gekozen heeft, maar mocht dit niet zo zijn. Er is een mooi doel beschikbaar.
Dus doneer en voor de fietsers: Succes! Make that mountain yours!

Geen opmerkingen: