zaterdag 15 december 2018

Een mooi Kerstliedje #349

Laatst werd mij gevraagd wat ik nu eigenlijk het leukste Kerstliedje vindt. Al snel gaan je gedachten naar de klassiekers. Wham, Queen, Band Aid, Mariah Carey. Dat werk. Niet zo origineel, maar feitelijk natuurlijk de meest mooie en tijdloze Kerstmuziek. 

Recent waren we in Londen in een HardRock Cafe. Een plek waar je niet zo snel Kerstliedjes verwacht te horen. Al word je soms natuurlijk verrast. Ik hoorde kerstklokjes tijdens een liedje. En opeens hoorde ik de woorden Christmas Time.

Nieuwsgierig keek ik op de grote schermen hoe het liedje heette en ik heb hem later opgezocht om het eens rustig terug te luisteren. Niet dat het hét allerleukste Kerstliedje aller tijden is, maar het is weer eens wat nieuws en wat anders. Het wint misschien de contest van 2018.

The Pogues met Fairytale of New York. Best aardig toch?

Geen opmerkingen: