vrijdag 9 november 2018

Abonnementen #313

Abonnementen #313

Het is blijkbaar echt het nieuwe gat in de markt of iets dergelijks, want je kan tegenwoordig overal een abonnement op gaan nemen. Zo hebben we hier thuis natuurlijk het al onmisbaar geachte Spotify en Netflix en heeft er ook al een periode elke week een vers bosje bloemen aan de deur gestaan.

Ook mijn scheerspullen worden keurig eens in de twee maanden bezorgd en als ik wil kan ik elke vrijdag mijn speciaalbiertjes laten bezorgen. Als ik vrijgezel zou zijn had ik zeker gekozen voor het laten bezorgen van vers voedsel om te bereiden via de talloze bedrijven die dat inmiddels aanbieden. En ik zag van de week een dienst die zorgt dat je altijd een bruikbare fiets voor de deur hebt staan. Vijftien euro per maand.

En natuurlijk Blendle. Via Premium kun je dagelijks twintig artikelen lezen uit kranten en tijdschriften die speciaal voor jou geselecteerd zijn.

En Bol.com maakt het met het Bespaar Continu helemaal makkelijk. Wat je ook wil en waar je ook behoefte aan hebt, je kan het zo frequent laten bezorgen als je wilt voor altijd de laagste prijs met bespaar continu

Niks in het leven hoeft meer moeilijk te zijn. Als gaat voor niks de zon op. Elk abonnement brengt kosten met zich mee. Weliswaar niet per definitie heel hoog, maar veel keutels maken ook mest.

Van de week twijfelde ik of ik lid zou worden van een dienst die maandelijks enkele door jezelf geselecteerde foto's naar je opstuurt. Zo heb je de mooiste van de vele foto's die je met je mobiel maakt ook fysiek in handen. Ik vind het nog steeds een topidee.

Voorlopig laat ik toch dit abonnement maar voor wat het is. Er liggen namelijk ook al wat keutels op onze berg. Daar moeten we zo vlak voor de feestdagen maar geen mesthoop van maken.

Geen opmerkingen: