dinsdag 4 september 2018

4yo #247

Quote uit de Linda
Bron: Linda Magazine
www.lindanieuws.nl

Heeft u bovenstaand stukje tekst goed gelezen? Ik wel. Mijn mond viel open van verbazing. Toen ik het nog een keer overlas zakte mijn mond nog verder open. Zelfs nu ik het nog eens teruglees ben ik blij dat mijn kaken niet op slot schieten.

Linda Magazine lees ik eigenlijk nooit, maar nu bladerde ik het per toeval eigenlijk door. Het gaat deze maand, geloof ik, over kinderen van bekende Nederlanders en de quote waar bovenstaande tekst mee eindigt is dan ook van een bekende Nederlander. Ik zal niet zeggen wie, want ik heb niet de behoefte om er iemand op aan te vallen.

Maar gewoon het idee dat iemand echt van mening is dat zijn 4-jarige dochter maar zelf moet weten of ze commerciële activiteiten gaat bedrijven. En dan ook nog het mooie verhaal dat dit voor een driejarig meisje misschien nog teveel was gevraagd.

Mijn dochter is drie. Moet ik haar volgend jaar zelf laten kiezen of ze van haar zakgeld snoep of speelgoed koopt, aandelen van Huawei aanschaft of investeert in een nieuw vastgoedproject?

De uitspraak is eigenlijk te bizar om niet te disclaimen: Dus misschien is de quote uit zijn verband gerukt of op een meer suggestieve manier opgeschreven als dat de uitspraak ooit bedoeld was.

Maar als dit niet zo is dan vraag ik mij toch echt af of mijn verbazing (mijn mond is inmiddels weer dicht) door mijn bekrompenheid komt of dat de ouders in kwestie te makkelijk tegen het leven aankijken.

Geen opmerkingen: