zondag 26 augustus 2018

Nonsense Cup: Wie stopt Frankrijk? #238

Bij de start van het WK was het al vrij zeker dat de 's werelds sterkste uiteindelijk met de felbegeerde Nonsense Cup zou staan. Zo ging het ook. Frankrijk won de Wereldbeker (waar ze zich ongetwijfeld bewust van zijn) en tegelijkertijd de Nonsense Cup (wat misschien wat minder bekend is bij ze).

Ik zal u niet vervelen met een compleet verslag van de WK-finale. Het is namelijk zo: Of u houdt van voetbal en weet precies hoe de finale ging. Of u houdt niet van voetbal en bent ook totaal niet geïnteresseerd in blogje 238 van dit blog. Mocht u in beide categoriën niet vallen: Bekijk de samenvatting hieronder.

Mandzukic was niet de eerste speler die een eigen doelpunt maakte in de Nonsense Cup, maar wel de eerste speler die zowel het goede als het verkeerde doel trof. En dat ook nog in één wedstrijd.

Verder blijft veel zoals het was. Frankrijk heeft de cup in het bezit en Neymar is met vier treffers voorlopig onbedreigd topscorer.

Wel staat er op 6 september een behoorlijke uitdaging voor de Fransen. Namelijk een uitwedstrijd in het altijd gevreesde Duitsland. Als die horde genomen wordt komen wij in beeld. Want dan staat Nederland op het programma voor de Fransen.

Wie stopt wereldkampioen Frankrijk in de Nonsense Cup?

Klik hier voor de pagina van de Nonsense Cup

Geen opmerkingen: