maandag 27 augustus 2018

Rick Wakeman #239

Ooit ben ik in het bezit geweest van een synthesizer. Gekocht op Marktplaats. Bij het LOI kocht ik een goedkoop cursusje om keyboard te leren spelen. Ik was er nog net niet van overtuigd dat ik muzikant ging worden.

Het talent dat er niet bleek te zijn kwam er niet echt uit. Zelfs de Jip en Janneke uitleg van de LOI was veel te hoog gegrepen. Via YouTube leerde ik nog wel (een stukje van) The Rivers of Babylon te spelen.

Als klap op de vuurpijl bleek het goedkope cursusje iets duurder uit te pakken. Het kostte niet € 45,00 te zijn, maar 12 x € 45,00 euro. Om nog maar te zwijgen van de synthesizer waarvan ik op dit moment geen idee heb waar die op dit moment ligt te verstoffen. Een grotere kat in de zak kan ik mij niet herinneren.

Hoe ik opeens bij dit verhaal kom? Ergens kwam de afgelopen dagen kwam opeens onderstaand liedje voorbij waaien op Youtube. Geen zorgen, de prestatie van Rick Wakeman was geen lichtend voorbeeld. Zo hoog laag de muzikale lat niet. Maar ik vind het nog steeds een fantastisch filmpje.

Kijk, luister en geniet.Geen opmerkingen: