zaterdag 25 augustus 2018

Reunie Prinses Margriet Internaat Zwolle #237

Of het nodig is om hem onder de aandacht te brengen dat weet ik eigenlijk niet. Ik zie hem namelijk regelmatig langskomen op Facebook en ik heb de statistieken niet met elkaar vergeleken, maar het zou best kunnen dat Facebook dagelijks net iets meer bezoekers trekt dan dit bescheiden blogje.

Maar onder het mom dat alle kleine beetjes helpen:


Reunie Prinses Margriet Internaat Zwolle

Op 6 oktober aanstaande is er een reünie voor alle schipperskinderen, ouders en medewerkers die op het Prinses Margriet Internaat in Zwolle hebben gezeten. Altijd gezellig. Weet ik uit ervaring. Tien jaar geleden liet ik nog verstek gaan, maar toen was ik nog maar zo kort van het internaat af. Waarschijnlijk stond er zelfs nog een weekendtas van mij. In 2012 was ik er wel bij. Beregezellig.

Hoewel ik ieder zijn komst warm aanbeveel weet ik het zelf nog niet. Zo heb je weekenden niks te doen en zo moet je jezelf in één weekend in drieën delen. We moeten de knopen nog hakken thuis. Mocht u dus speciaal voor mij komen. Denk ik er dan nog even aan :-)

De reünie heeft een eigen Facebookpagina en inmiddels ook een eigen website. Op die laatste is te zien dat er al velen zich hebben aangemeld uit allerlei verschillende generaties. Vast ook uit die van u of die van jouw. 

'Weet je nog dat....' en zo de hele dag verder. Even aanmelden dus!

Geen opmerkingen: