donderdag 19 juli 2018

Overzicht WK-blogs #200

Gezien het aantal bezoekers kan het niet anders dat men tijdens het WK een aantal blogs gemist heeft. Jullie hebben toch bijna allemaal vakantie dus lees ze nog even lekker terug. Het is de moeite.

Voetbalverhalen (1)
De eerste van een tweeluik met klassieke voetbalverhalen. Over een man en een vrouw. En voetbal kijken. U raadt de afloop al.

Voetbalverhalen (2)
En bij een tweeluik is er altijd een tweede deel. En deze gaat over twee jongens die stiekem aan hun ouders ontsnapten. Om voetbal te kijken. Ook hier laat de afloop zich wel raden.

Marokko
Marokko ging vroeg het toernooi uit. Vond ik jammer, wel terecht. En ik irriteerde mij aan het Calimerogedrag eromheen.

VAR
En ook over de VAR heb ik mijn twijfels. En die blijf ik voorlopig houden vrees ik. Al is het met wat aanpassingen vermoedelijk een mooier apparaat.

Voetbalanalytici
De voetbalanalytici lagen onder vuur. Ik vond ze wel ok√©, want niet iedereen zit op halfspaces te wachten. Al is het een feit dat ze hun huiswerk beter mogen gaan doen. 

Hands
En als u dan alle artikelen tot dusver gelezen heeft dan weet u het allang: Deze jongen heeft de wijsheid in pacht. Ook al als het over hands in het strafschopgebied gaat. :-)

Voetbalweekend
In dit weekend had ik de voorkeur voor drie landen. Die vlogen er allemaal uit. Ze zullen blij met mij geweest zijn.

Blanco
Een hoogstandje van weleer. De voetbalkenner weet waar het overgaat als ik alleen de naam van de Mexicaan Blanco noem.

Favoriet WK-Moment
Als u deze niet op 1 hebt staan, dan toch zeker op 2 of 3. #Bergkamp

Maceo Rigters Prijs
Vond ik zelf een aardige vondst. De Maceo Rigters Prijs. Over ongeveer een jaar zullen we weten welke deelnemer van het WK 2018 hem gewonnen heeft.

Stekelenburg's bizarre statistiek
Ook Maarten Stekelenburg werd nog even benoemd op dit blog. Niet heel positief al kun je er wel bijna wereldkampioen mee worden.

Voetbalkunst
Barry Pirovano maakt mooie dingen als het om voetbalkunst gaat. En dat mag best benoemd worden. Daar is dit blog uitermate geschikt voor.

Buitenlandse bondscoaches
En dan mopperde ik nog wat over het feit dat voetballers uit het land moeten komen waar ze voor uit komen en het feit waarom dit voor bondscoaches niet zou moeten gelden..

WK-Hoogtepunten
Daar ging ik even vliegensvlug doorheen. Al waren het er nog best wat, hoor.

WK-Tag
De WK-Tag die niemand invulde. Foei toch!

Leander winnaar WK-Poule
En natuurlijk nog de Poule die alle andere WK-Poules overbodig maakte. Leander werd de winnaar.

Geen opmerkingen: