woensdag 18 juli 2018

Spaans liedje gezocht #199

Lijst met Latin LiedjesJa, Spaans. Of Portugees. Misschien wel Braziliaans of misschien ook wel een heel andere taal. Ik weet het niet meer precies.

Twee weken geleden waren we met een groep vrienden in Lissabon. Buitengewoon gezellig en we kwamen in een kroegje wat ik Portugees noemde, maar blijkbaar van een Cubaan bleek te zijn. Het was er gezellig, ze verkochten bier en er werd salsa gedanst. Althans, dat denk ik. Want ik heb de salsa nog nooit eerder gezien.


Latino afspeellijsten

Maar goed, tussen de Shakira's en de Aventura's door werd er steeds een liedje gedraaid dat ik niet kende. Maar ik vond het wel heel mooi. Het was Spaanstalig. Aangezien van de liedjes ook clips werden uitgezonden herinner ik mij ondanks mijn benevelde toestand een paar dingen. Er was een kale man met een gitaar in beeld. Er werd de hele tijd Culpa gezongen en dat woord kwam ook een paar keer in beeld. Het was trouwens balladachtig (of had u wat ruigers van mij verwacht?). Alleen de naam van de artiest of het liedje. Die is mij even ontschoten.

En dus heb ik sinds ik thuis inmiddels ongeveer 200 liedjes geluisterd van een stuk of 10 afspeellijsten op Spotify. Dat leverde best wat leuke nieuwe liedjes op, maar niet het liedje wat ik hoopte te horen.

Frustrerend. Als iemand een suggestie heeft. 

Geen opmerkingen: