zondag 1 juli 2018

Het tweede kwartaal #182

Het tweede kwartaal

Bijna op de helft.

Ergens tussen vandaag en morgen hebben we de helft van deze challenge erop zitten en het is tijd voor een bescheiden tussenbalans.

De maand juni was naast de leukste maand om te bloggen ook de moeilijkste. Met het Nationaal Kamp en het WK Voetbal op het menu zijn er onderwerpen te over. Wat lastiger was: Tijdens dat Nationaal Kamp zat ik een week in een bos en aansluitend ging ik zelf ook maar eens met vakantie.

Om niet heel mijn vakantie opgeslokt te worden door mijn telefoon moest ik dus wel vooruit werken. Dit lukte behoorlijk, maar het was wat kunst,- en vliegwerk. Gelukkig heeft u elke dag een blogje kunnen lezen dus ik ben in mijn missie geslaagd.

Kijkend naar de statistieken van het tweede kwartaal vallen er een paar dingen op. April en mei waren gemiddelde maanden wat betreft het aantal bezoekers. Al doet mei het alweer beter met dank aan de themaweken van het Songfestival en de Champions League finale.

De maand juni springt er wel uit. Het aantal gebruikers en sessie ligt zo anderhalf keer zo hoog als de maand ervoor. Daar speelt het WK-voetbal een belangrijke rol in en het Nationaal Kamp. Dat laatste is echt bizar. De eerste week van juni ging het aantal bezoekers meerdere malen over de kop.

Dat zegt onder anderen dat dit blog vooral nog bezocht wordt door mensen uit dezelfde wereld en met vergelijkbare interesses als ik zelf. Dat is absoluut niet erg, maar wel één van de dingen waar ik voor de stand van 365dagenbloggen nieuwsgierig naar was.

Het komende kwartaal ben ik benieuwd hoe het verder ontwikkeld. Ik zit nog goed in de onderwerpen (suggesties zijn altijd welkom), dus ik ben niet bang dat het bloggen stil valt.

Blijf dus lezen, liken en als u echt wilt helpen: deel eens een artikel!

Geen opmerkingen: