zaterdag 30 juni 2018

De minst leuke #181

De minst gelezen

De afgelopen weken is het plaatsen van weekoverzichten een beetje gesneuveld. In de challenge die 365dagenbloggen heet is dit geen probleem, want ik blog nog steeds elke dag. 

Wel is het zo dat door het verdwijnen van het weekoverzicht het vangnet voor minder gelezen artikelen een beetje weg is. Vandaar dat ik er van de afgelopen maand toch nog even vijf uit pik vandaag. Het is zaterdag. Het is lekker weer. Pak de tablet erbij en ga lekker in de tuin zitten en neem een paar minuutjes om te lezen. Er zitten hele leuke bij. Echt!


Oké, dit was niet de meest hoogstaande. Maar toen ik een slipper kocht waar een bieropener in gebouwd zat. Tsja. Toen moest mijn creatieve geest er iets mee. Blijkbaar.

Zelf vond ik het jammer Marokko snel was uitgeschakeld. En dat wilde ik even vermelden op dit blog.

Eigenlijk helemaal geen leuk onderwerp. Maar ik vind oprecht dat het zoeken van een schuldige in dit soort situaties veel sporen na laat bij mensen die na volle eer en geweten gehandeld hebben.

4. Bietenbrug
Of u echt wilt weten waar sommige van onze uitdrukkingen vandaan komen weet ik natuurlijk niet. Maar soms is het best interessant. Echt.

5. Gloryland
De blogs over het WK voetbal worden vrijwel allemaal goed gelezen, maar deze is er een beetje doorheen geglipt. Luister toch even naar dit mooie liedje. Het is de moeite.

Geen opmerkingen: