maandag 25 juni 2018

Einde vakantie #176

Op sociale media en dit soort blogs is het nooit slim om te vermelden, maar de afgelopen drie weken genoot ik lekker van een vakantie. Al had u dat als vaste lezer tussen de regels door vast wel begrepen.

Het is een jaarlijks terugkomend fenomeen. Het einde van de vakantie waar je van te voren nog zo ontzettend naar had uitgekeken. Natuurlijk is er weer frisse moed getankt en ga ik weer lekker aan de slag, maar die vakantie mis je toch altijd eerste even.

En, hoewel ik absoluut geen hekel aan mijn werk heb, is de ervaring wel dat ik die frisse moed na een dag of twee echt al wel weer kwijt ben.

Tsja..

Maar hoe dan ook: Na elke vakantie hou ik mijzelf weer voor dat die vakantie van drie weken echt niet zo lekker zou zijn als we niet zo hard zouden werken in die andere weken van het jaar. 

Dus werkse weer vandaag! :-)

Geen opmerkingen: