zaterdag 3 maart 2018

It's been a night #62

It's been a night's Ochtends als ik een uurtje in de auto zit om naar mijn werk te rijden zap ik langs verschillende radiostations. Op verschillende radiostations blijf ik nog wel eens hangen, maar Q-Music zit daar sinds de breuk tussen Mattie en Wietze niet heel vaak meer tussen.

Afgelopen donderdag bleef ik per toeval wel even hangen en daar werd ik achteraf blij om. Want niet veel later hoorde ik dit liedje van Milo Meskens, van wie ik tot dat moment nog nooit gehoord had. De klanken zijn van een wel bekend Nederlands liedje. Als u het nog niet herkend heeft in de titel zal het niet lang meer duren voordat u het herkend heeft als u op play heeft gedrukt.

Sommige van jullie kennen deze uitvoering wellicht al wel en misschien is het over een week wel een gigahit in Nederland. 

Maar voor die tijd laat ik hem vast even horen en zien op dit blog. Leek mij een prima onderwerp voor de zaterdag. 

Veel luisterplezier!

 

Geen opmerkingen: