maandag 1 januari 2018

365 dagen bloggen #1

365 dagen bloggen
Gelukkig nieuwjaar iedereen. 

Laat ik daar gewoon mee beginnen.

Het idee ontstond om met mijzelf de uitdaging aan te gaan om 365 dagen te bloggen. Hoeveel? 365 inderdaad!

Waarom? Goede vraag!

Ik ben vooral benieuwd of ik elke dag inspiratie kan vinden om over te schrijven. Je zou denken van wel. Het kan namelijk gaan over zin, onzin, voetbal, actualiteiten, mijn kinderen, mijn lievelingseten, Ajax, auto's, zomerjurkjes, tafelmanieren, Donald Trump, kwantummechanica, blogtips en, nou ja, eigenlijk overal over.

Natuurlijk zullen de artikelen wat veranderen. Tenminste dat denk ik. De wekelijkse (ahum!) weekendblogs bestaan uit wat langere columnachtige stukken tekst. De dagelijkse varianten zullen korter en bondiger zijn. Maar hopelijk niet minder leuk (waarbij ik er inderdaad automatisch vanuit gaat dat u de weekendblogs leuk vindt).

Na een jaar is het dus de bedoeling dat er 365 blogs geschreven zijn. Mag ik sjoemelen met de dagen? Eigenlijk niet, maar het zal vast gebeuren (af en toe heb ik ook vakantie of een dag geen tijd of wat dan ook).

Jullie gaan mij ongetwijfeld lezen (en sla gerust een dag over als jullie mij zat zijn). Klik hier voor het volledige overzicht van alle artikelen

.

Geen opmerkingen: