dinsdag 11 december 2018

Gezocht: Winnaars Grote Clubactie #345


Elk jaar ontkomen we er opnieuw niet aan. Als kind moest ik al druk de boer op om loten te verkopen voor de Grote Clubactie. Verplicht was het om minimaal twee te verkopen. Dat was geen probleem. Vader, moeder, opa's en oma's stelden nooit teleur en zo voldeden we aan onze verplichting. 

Tegenwoordig is het niet anders. Vrouwlief sport bij een vereniging en ook daar wordt verwacht dat er minimaal twee loten worden verkocht. Als 31-jarige klop je niet meer bij je ouders aan én de deuren afgaan wordt al helemaal te dol. Dus zit er maar één ding op. Zelf de loten kopen. Ook dit jaar weer. Dat is ook niet erg, want voor de vereniging is het een bescheiden financiële injectie.

Elk jaar check ik trouw of we ook wat gewonnen hebben. Zonder succes. En dat inmiddels toch al een jaar of 25. Dat vond ik vorig jaar opeens vreemd. En dus ben ik toch eens benieuwd.

Bent u iemand of kent u iemand die ooit een prijs gewonnen heeft met De Grote Clubactie? Laat het even weten.

Dan ben ik ook weer gerust gesteld en zal ik over een paar weken 'gewoon' weer kijken of ik ook wat gewonnen heb.

Geen opmerkingen: