maandag 31 december 2018

Bedankt #365 dagen bloggen was super tof!


Lieve lezers,

Het is 31 december 2018 en de klok geeft 23:55 aan. Geen zorgen. Ik ben er nog bij. Het artikeltje van zojuist was natuurlijk een grapje. Excuus als mijn humor niet altijd is wat u er van verwacht :-)

Een jaar geleden kondigde ik out of the blue aan dat ik een jaar lang dagelijks een blog zou schrijven. Een project dat omgedoopt werd tot 365 dagen bloggen. Toen ik zojuist op publiceren drukte om dit artikel te plaatsen heb ik deze zelfverkozen challenge officieel tot een goed einde gebracht.

We moeten het niet belangrijker maken dan het is, maar in dit laatste artikel van van 365 (Eigenlijk 366, die van een uur geleden meegerekend) wil ik toch nog even zeggen dat ik het onwijs leuk vond om te doen. Ik heb leuke dingen mogen schrijven. Soms grappig, althans dat probeerde ik, en soms serieus, wat mij dan weer beter lukt. Soms een actualiteit gegrepen, soms een onderwerp uit de lucht gegrepen. Voetbal en sport mocht natuurlijk niet ontbreken, maar met hetzelfde gemak over politiek of genderneutraliteit. Voor elk wat wils. Dat was het doel. En hopelijk is dat gelukt.

Rest natuurlijk nog één ding. U was de lezer en de cijfers verraden dat u er regelmatig was. En dat is tof. En daarvoor bedank ik u maar al te graag. Voor dat ik aan een welverdiende blogpauze begin.

Bij het grote interview van gisteren kreeg ik al vele likes en hartverwarmende reacties. Mooi. Waardeer ik echt enorm.

Dames, heren, en alles wat daar tussen in wil zitten:

Bedankt! Het was supertof!

Ik plenk een traantje weg. En drink mijn champagne op. 

Tot snel!


Geen opmerkingen: