dinsdag 13 november 2018

Stelling: Geen Europese top voor Frenkie de Jong #317

Frenkie de Jong is hot! Je kan geen voetbalblad openslaan of de jonge Ajacied wordt bewierookt. Frenkie de Jong (de enige speler die door elke voetbalcommentator mét voornaam wordt genoemd) is de persoon die het Nederlands voetbal uit het diepe moeras gaat trekken. En hij is voorbestemd voor de Europese top. Of niet?

In ons appgroepje ben ik als enige nog weleens kritisch. Natuurlijk is het vaak een sieraad om naar te kijken. En we hebben al enorm mooie dingen van hem gezien. Maar we moeten het ook niet overdrijven. Natuurlijk kan het als het meezit de juiste kant op gaan, maar Frenkie mist scorend vermogen en loopt toch ook nog weleens wat teveel met de bal. En is hij nu echt zo uniek in Europa of is hij vooral in Nederland zo uniek?

De stelling van dit artikel luidt dus ook: Frenkie de Jong gaat de Europese top niet halen.Discussier mee door hieronder op Een opmerking toevoegen/Opmerkingen weergeven.
Gezellig.

Dit artikel doet mee aan de MeerBezoekWeek op dit blog waarin met verschillende artikelen gekeken wordt hoe er meer bezoek naar een blog te krijgen is. De techniek Prikkelende stelling is er daar één van,.

2 opmerkingen:

Stefan zei

Zoals je weet: oneens met deze stelling. Sierraad voor de sport en is niet alleen uniek in de Nederlandse competitie, gezien zijn manier van spelen tegen grote landen als Duitsland en Frankrijk en daarnaast ook in de CL. Ik vind dat zijn dribbels veel functioneler zijn geworden het laatste half jaar. Wanneer hij zich vooral bezig houdt met de opbouw vind ik het logisch dat hij weinig goals maakt, als hij maar assists en pre-assists verzorgd :)

Hendrie Kiers zei

Gewoon nog wat filmpjes van Xavi kijken. Dan komt het vast goed :-)