donderdag 13 september 2018

Verleden Tijd (Lil Kleine) #256

Nee, een echte fan van Lil'Kleine ben ik bepaald niet. Bepaalde liedjes klinken best leuk, maar de tijd om over drank en drugs te zingen en mijn middelvinger naar de politie op te steken heb ik wel een beetje gehad. Het wat treurige optreden in RTL Late Night ('Pietertje') zorgde dat ik Lil'Kleine wel even gezien had.

Maar toegegeven, dat is inmiddels allemaal wel enkele jaren geleden natuurlijk. En waarschijnlijk komt ook bij Lil'Kleine de wijsheid wel met de jaren.

Dat een liedje van Lil'Kleine mij ooit echt zou boeien had ik dan weer niet gedacht, maar van de week werd ik geconfronteerd met een liedje van hem samen met ene Frenna.

Eerlijk is eerlijk. Het origineel van Abel mag er zijn, maar deze variant erop is, al zal ik de inhoud van de teksten wel nooit gaan begrijpen, de moeite waard om te luisteren. Geen opmerkingen: