vrijdag 28 september 2018

Gameweek: FIFA Day #271

Mooiste FIFA VerhaalNatuurlijk kun je FIFA 2019 ook gewoon op internet kopen.

Maar je kan het natuurlijk ook iets meer nostalgisch maken. Zelf ga ik altijd naar de Mediamarkt. In Zwolle kun je dan de auto parkeren onder de winkel, maar je kan hem ook parkeren aan de gracht. In dat geval loop je langs de grachten over het Rode Torenplein naar de Mediamarkt toe. Daar koop je FIFA.

Het Rode Torenplein is de plek waar we menig WK-duel van het Nederlands elftal hebben gekeken. Nederland tegen Brazilie en Nederland tegen Uruguay in 2010 bijvoorbeeld. Of de prachtige poulewedstrijden in 2008. Ik noem maar wat. De laatste jaren viel er in de zomer weinig plezier te beleven op het Rode Torenplein. Tenminste, als het om het kijken van voetbalwedstrijden gaat.

Maar als het om FIFA spelen gaat kan alles. Je kan de Champions League winnen met je favoriete club. Ook als deze club PEC Zwolle of Notts County heet. Je kan met je keeper scoren. Je kan zelfs met Vincent Janssen scoren. En je kan tegenwoordig zelfs met Johan Cruijff spelen.


Mijn FIFA prestatie

En het allerbelangrijkste: In mijn virtuele voetbalwereld staat het Rode Torenplein snel weer vol. Want je kan zelfs met Nederland naar het eerstkomende EK.

Geen opmerkingen: