zaterdag 1 september 2018

De achtste maand #244

De achtste maand is voorbij. Tijd om de balans weer eens op te maken. Het goede nieuws is: 244 dagen. 244 blogjes. Nog geen dag verzaakt dus.

Augustus gaat geen records breken als het gaat om de bezoekersaantallen. Geen verrassing, want in vakantietijd ligt het bezoekersaantal altijd iets lager. Verder verwacht ik dat het aantal gebruikers en sessies van juni ├╝berhaupt niet meer overtroffen gaat worden. Al weet je het nooit. We gaan de laatste vier maanden vast nog wat leuke dingen uit de hoge hoed halen.

Voor het eerst ging het dagelijks bloggen wat tegenstaan de afgelopen maand. De inspiratie moet soms van wat verder komen en de respons blijft aanwezig, maar wel minimaal. Maar we zetten gewoon door, hoor. Geen zorgen!

De best bezochte blogjes waren Birthday en Bella Ciao. Maar ook zijn er blogjes die wat mij betreft toch echt iets meer bezoekers hadden mogen hebben. Mijn satirische meesterwerk (knipoog, knipoog) Winnaars van Morgen bewierookt, standbeeld voor Van Breukelen bijvoorbeeld. 

Geen opmerkingen: