donderdag 2 augustus 2018

Reageer eens #214

Reageer eens

Gisteren schreef ik een blogje over de afgelopen zeven maanden waarin er dagelijks geblogd wordt. Deze beëindigde ik met: Blijf lezen!

Dat hoop ik ook van harte dat u dat doet.

Iedereen die wat maakt heeft er wel eens last van. Of dat nu verhaaltjes, schilderijen of haakwerkjes zijn. En of dat nu op hoog professioneel niveau is of op minimaal niveau (Zoals een nietszeggend blogje dat vanaf een zolderkamer geschreven wordt). Maar iedereen denkt weleens: Waarom doe ik het nog?

Je hebt niet altijd door dat mensen het leuk vinden. Leuk om langs je schilderij te lopen, een haakwerkje te krijgen of een blogje te lezen. 

Heb ik ook weleens.

Gelukkig kom je weleens ergens waar iemand opeens zegt: 'Hé, leuk joh. Die blogjes. Ik lees ze bijna allemaal'. Terwijl je dat nooit gedacht had.

Vergeet dus niet af en toe even te reageren op een blogje. Niet alleen op die van mij, maar op die van welke blogger dan ook. Zeg eens dat je het leuk vind, ga eens de discussie aan of deel het eens op je twitterpagina. 

Geeft voldoening voor de makers! 

Geen opmerkingen: