woensdag 20 juni 2018

Ranzig toilet #171

Afgelopen week waren wij lekker een weekje weg in Frankrijk. Daarover later misschien meer.

Het begon namelijk als altijd met die heerlijke uren durende reis er naar toe. Onderweg moet er dan natuurlijk een toiletstop gemaakt worden.

Ik bereid zo'n rit niet heel erg voor doorgaans. Iemand roept ik moet plassen, vervolgens gaat mijn knipperlicht uit en de eerste de beste afslag waar WC staat nemen we.

Dan tref je soms een geweldig restaurants met blinkend sanitair of je treft hetgeen wat ik deze keer trof.

Althans, het restaurant schonk een slappe bak koffie, maar daar kon ik wel mee leven. De toiletten daarentegen... Och och och...

De eerste deur die ik opentrof verschuilde een met bruine drap (geen koffie) gevulde toiletpot. Achter de tweede deur gleed ik bijna uit over een niet meer al te verse drol. En de derde deur die... nou ja. U wilt het ook niet weten waarschijnlijk.

Uiteindelijk glibberde ik met gevaar voor eigen leven naar het urinoir.

Bij de wastafels werd mij door middel van onderstaande machine gevraagd wat ik van notabene de hygiene vond.U snapt dat ik dat donkergroene poppetje met braakneigingen miste. Per slot van rekening drukte ik op het rode knopje. U raadt het al. Die plakte ook nog.

Nou ja, misschien dat iemand bij Shell gealarmeerd is door deze heldhaftige druk op de rode knop...

Geen opmerkingen: