vrijdag 1 juni 2018

De vijfde maand #152

De vijfde maand

Het is 1 juni. Weer een maand verstreken.

De vijfde maand in de uitdaging van 365 dagen bloggen. Een redelijk succesvolle maand moet ik zeggen. Al stel ik misschien ook wel wat mijn verwachtingen naar beneden bij.

Januari en februari waren in sessies en gebruikers de beste maand, maar mei is een goede derde. Dit komt vrijwel zeker door de twee 'themaweken'. Zo ging het een week lang over het Songfestival en stond een week lang de Champions League Finale centraal.

Hierdoor kwam er meer bezoek als de maanden ervoor. Het zal wellicht dus wel vaker voorkomen dat er themaweken voorbij waaien. Hopelijk zijn het thema's die bevallen.

Omdat er dagelijks een nieuw blogje op het scherm moet komen, ontbreekt de tijd om de artikelen voldoende te promoten. Zo zou ik meer bij collegabloggers kunnen rondneuzen en reacties achterlaten. Daarnaast zijn Facebook en Twitter weliswaar prima kanalen om mijn blog te promoten, maar zou ik toch wat meer moeten doen met Pinterest en met name Instagram. Tijdgebrek nekt mij daarin, dus mocht u eens een artikel willen delen: Graag!

Ondanks de twee themaweken werd het artikel op herdenkingsdag, Lawaaidemonstratie, met afstand het best gelezen. 

We gaan juni in. Ik verwacht een goede maand, want hij begint met de Hattemweek en daarna rollen we het WK-voetbal in. Een feest voor elke blogger :-)

Geen opmerkingen: