zondag 29 april 2018

Weekoverzicht (17): Franse plaatsnamen, Brandmelder en natuurlijk veel Koningsdag

Het was deze week een koninklijke week. Het ging dan ook veel over Koningsdag op dit blog. Maar ook over Franse plaatsnamen, brandmelders en bookcrossing. Weet u wat. Lees ze gewoon allemaal nog eventjes na :-)

#113 10 woordgrappen met Franse plaatsnamen
Wat Montpellier je nou? Ik hoorde dat je met je Parijs, what do you really have Toulouse? En ga nog maar even door.

#114 Brandmelder
Bij gebrek aan technische kwaliteiten leg ik mijn brandmelder neer in plaats van dat ik hem ophang. Volgens iemand is dat een slecht idee.

#115 Bookcrossing
Volg een boek over de hele wereld. Ik vind het een leuk initiatief en ben lid geworden. Laat je boeken vrij (-:

#116 Koningspizza
Wat doe je als je in een overvol uitgaanscentrum staat en je hebt honger? Dan bestel je een pizza. En daar was met name de pizzabezorger niet blij mee. Of wel?

#117 KoningsdagTag
Ik liet mij taggen om wat vragen te beantwoorden over Koningsdag. Nu weet u of ik graag Oranje tompoucen eet en wat ik het leukste oud-Hollandse spelletje vindt.

#118 KoningsdagTweets
Altijd leuk om even op Twitter te polsen hoe de stemming tijdens bijvoorbeeld Koningsdag was. Er zaten vermakelijke tweets bij. Die tweets kent u nu ook (als u dit artikel leest).

#119 Hall of Fame
Dit blog kent vele winnaars. En die verdienen een mooie plek op dit blog. En niet ergens in een hoekje weg te kwijnen. Vanaf nu geregeld.Geen opmerkingen: