zondag 22 april 2018

Weekoverzicht (16): Leuke grappen, Ziyech en tenenkrommende posts

Echt waar. Ik heb het aantal voetbalartikelen proberen te beperken de afgelopen week. Het is maar deels gelukt. Maar wat mij wel opvalt is dat ook deze week elk blogje de moeite van het lezen meer dan waard is!

#106 De Kuip
Zondag was ik in De Kuip. Het mooiste stadion van Nederland (mag een Ajacied dat zeggen. Ja hoor, kan gewoon). En ik won bijna een shirt. En ik beloofde ook nog hem in te lijsten.

#107 Handen af van Ziyech
Ziyech is een van de mooiste voetballers van de Nederlandse velden. Zo niet de mooiste. Daar blijf je vanaf. Zowel verbaal als non-verbaal. Zeker als hij bij je eigen favoriete club speelt.

#108 Olie?
We namen een keer een stagiair in de maling. Ik kan hier nog steeds heel erg om lachen. Als ik er aan denk al. Laat staan als ik het teruglees. 

#109 Enschede begint met N
Stel je doet een spelletje waarbij je steeds een plaatsnaam moet namen die begint met de letter waar de plaatsnaam van je voorganger mee is geƫindigd. En je krijgt de letter N.

#110 Zomerbaantje
Even een lui blogje. Dat komt natuurlijk door het weer. En laat dit blogje uitgerekend daar nu mee te maken hebben.

#111 Merci Arsene Wenger
Het onvermijdelijke is daar. Arsene Wenger vertrekt bij Arsenal. Van de Macarena tot de gulden. Wat was er actueel toen Wenger bij Arsenal aantrad? En hoe verhoudt zich dat met een club van pak 'm beet Ajax?

#112 Op deze dag
Facebook heeft een app waarbij je terug in de tijd kan kijken. Soms leuk en soms tenenkrommend.
Geen opmerkingen: