zondag 22 april 2018

Op deze dag #112

Kijkt u er wel eens naar? De 'op-deze-dag'-app van Facebook. Ik hou er altijd wel van. Even terugkijken wat je jaren geleden deed. Hoe leuk het wel niet was. Posts tijdens kampioenswedstrijden van Ajax enzo. Publiekelijk afspreken 

Tsja...

Maar soms ik het ook tenenkrommend om je posts van jaren terug even weer te lezen. Zo schreef ik in 2012 op vrijdagavond een uur of zeven dat ik in de auto ging om naar huis te gaan. Waarom? Om te laten zien hoe laat ik wel niet overwerk? 

Of wat te denken van deze:


Ellepel in GTST

Hij behoeft verder vast geen toelichting, maar Ellen van Vrienden voor het Leven had een rolletje in GTST (Is dat alweer zes jaar geleden? Ja, bizar he?). En blijkbaar was ik ook moe. Geen idee wat het een met het ander te maken had, maar oké.

Verder besprak ik met een vriendin even publiekelijk wie we wel of niet zouden uitnodigen voor een avondje Soldaat van Oranje en tagte een vriend mij regelmatig op plaatsen waar ik nooit geweest was. 

Verder was er in 2012 ook nog een kolkende EK-koortsquiz bezig. Het startsein voor de levensader van dit blog. De koortsquizzen en Tourpoules kennen hun oorsprong in het succes van de EK-koortsquiz van 2012. Dat is dan wel weer leuk om te lezen.

Wat is jou meest tenenkrommende post die je van jezelf kan herinneren?


Geen opmerkingen: