zondag 8 april 2018

Weekoverzicht (14): Toffe verhalen, Niki Terpstra en gaten in munten

Ook in de 14e week van 2018 heeft u opnieuw dagelijks kunnen genieten van een artikeltje op dit blog. Het aanbod blijft divers, want Ajax en Niki Terpstra doen net zo hard mee als het kwijtraken van een schooltas en een gat in een munt. Leest u het nog weer eventjes terug?

De verhalen waarin mijn eigen geklungel centraal staat vind ik het leukst om te schrijven. Ik raakte ook mijn schooltas kwijt. Ik raad u aan om te lezen hoe dat ongeveer ging.

Niki Terpstra won de Ronde van Vlaanderen. Hij mag graag een liedje citeren als hij een mooie overwinning boekt. 

Bijna klaar met de examens. En grote plannen? Zeg ze maar af. Eind mei/begin juni ben je in Hattem. Klik en lees waar en vooral waarom?

Waarom zitten er gaten in munten van bepaalde valuta? Ik zocht het uit en kwam er niet echt achter. Maar het leverde wel een leuk blogje op!

#96 Boekenwurm (2): Het geheim van bol.com
Het tweede boek dit jaar heb ik eindelijk uitgelezen. Een prima boek. Ik recenseer niet, maar beschrijf wel wat je kan verwachten en wat ik ervan vond.

#97 Ajax (2)
Met relatief weinig punten werd Ajax in de eerste jaren van dit decennia kampioen. Het kan zomaar zijn dat Ajax dit jaar weer aardige punten scoort, maar toch spreekt over een totaal mislukt seizoen.

#98 Vluchtstrook
Ik schrijf het al aan het begin: Mijn eigen geklungel is het leukst om te schrijven. Zo reed ik een keer over de vluchtstrook en.. Ach, klik en lees het ook maar gewoon!
Geen opmerkingen: