zondag 4 maart 2018

Weekoverzicht (9): Winnaars en andere zaken

Weer een week voorbij. En dus tijd voor een weekoverzicht. Na de Olympische Winterspelen van PyeongChang was het even omschakelen om weer over alledaagse zaken te bloggen. Gelukkig mocht ik eerst wat prijsjes uitreiken en verder vielen een aantal andere zaken op.

#57 Stefan winnaar PyeongChangPoule
By far het best bezochte artikel van februari. Een goede marketeer zou zeggen dat de PyeongChangPoule een waanzinnige indruk bij de lezers had achter gelaten. De waarheid is dat iedereen Stefan zijn hoofd op het lichaam van een medaillewinnaar wilde zien.

#58 And the winner is...
In februari was er een prijspuzzel. Door de Olympische Spelen zag ik nog geen kans de winnaar bekend te maken. Nu is de winnaar bekend...

#59 Op slot?
Het is slechte reclame voor een slotenproducent als de eigenaar van een fiets liever een touwtje gebruikt dan het dikke slot wat je gekocht hebt. Het gebeurd blijkbaar toch.

#60 De tweede maand
Februari voorbij. Even een korte balansopmaak van twee maanden dagelijks bloggen. Het plezier is er, de bezoekers ook heus wel, maar het effect en resultaat ligt beneden verwachting.

#61 Boekenwurm (1): M√ľnchen 1938
Het heeft even geduurd, maar het eerste boek dit jaar is achter de kiezen. Ik zou het geen recensie willen noemen, maar wel in het kort wat ik er van heb gevonden.

#62 It's been a night
Op de radio kwam ik deze Engelse versie van een Nederlandse klassieker tegen. Vond ik een mooie post voor de zaterdag.

#63 Balbezit
Wat balbezit bij het voetbal te maken heeft met het versieren van een vrouw? Dat weet u nadat u dit artikel heeft gelezen.


Geen opmerkingen: