zondag 4 februari 2018

Weekoverzicht (5): Een Prijspuzzel, weer proosten en de Nonsense Cup

Hatsikidee. Deze week kwam de eerste maand van 365 dagen bloggen tot een einde. Ik rol er redelijk soepel doorheen en dat komt vooral ook omdat ik af en toe op leuke artikelen aangesproken wordt en omdat jullie het blijkbaar toch lezen. En daarom leek het mij toch weer handig: Een weekoverzicht!

#29 Eiereneten
Nee, hoor. Ik ga u absoluut niet onderwijzen in clichéetjes en gezegden, maar ik was zelf benieuwd waar bijvoorbeeld het gezegde 'Dat is het hele eiereten' vandaan komt. En nu weet ik het. En als u het artikel leest, weet u het ook.

#30 Nonsense Cup
Er bestaat een voetbalcup die niemand ooit nog vastgehouden heeft, maar digitaal heel makkelijk van hand tot hand gaat. Benieuwd? Ik zeg klik!

#31 Prijspuzzel
De afsluiter van de maand is een puzzel waarbij een heuse prijs valt te winnen. En als dit artikel geplaatst is dan is er niet heel veel tijd meer voor over. Puzzelen dus nog maar even :-)

#32 De eerste maand
Een bescheiden overzichtje van de eerste maand elke dag bloggen. Wat bracht het mij en wat bracht het u?

#33 Proost
Na traditioneel de januarimaand geen alcohol tot mij te nemen mocht ik op 1 februari weer los gaan. Ik nam een biertje. Of ik het gemist had? Nee. Of toch wel?

#34 Restaurant
Hoe lekker het eten ook smaakt. Er zijn dingen waardoor je gelijk van vijf sterren terug naar één gaat. Met een hete mosselpan over een kinderwagen gaan. Ik noem maar iets.

#35 Familyplanner
Verschrikkelijk die mensen die in hun agenda moeten kijken om te checken of ze ergens tijd voor hebben. Ik moet er niet aan denken. En toch hangt er opeens bij ons een keurige familyplanner aan het prikbord

Geen opmerkingen: