zondag 28 januari 2018

Weekoverzicht (4): CityStars, Alcoholvrij bier en Scorito

En zo eindigt de laatste volledige week van januari 2018 alweer. Elke dag een blogje plaatsen. Tot nu toe lukt het. Een weekoverzicht moet er voor zorgen dat u er geen eentje mist. Vandaar weekoverzicht nummer 4.

#22 CityStars
Een hashtag die te mooi was om te laten liggen. Welke vond u het grappigst?

#23 Heineken 0.0
Alcoholvrij bier. Ik begrijp het nut er niet van. Maar eerlijk is eerlijk. Ik kan de Heineken 0.0 van mijn bucketlist afstrepen én het viel niet eens tegen (maar doe mij toch maar een colaatje als alcohol even niet voor handen is)

#24 Boldking
Waarom ik dit promoot? Weet ik eigenlijk ook niet. Omdat het beste de moeite waard is, denk ik. 

#25 Handsfree bellen in de binnenvaart
Geen telefoon meer in de stuurhut of achter roer van een binnenvaartschip. Ooit werd dit gebracht als 1 april grap. Nu blijkbaar serieus een thema. Wat moet je er van vinden?

#26 Gouden Scorito Tip
Voor het eerst doe ik mee aan Scorito TopCoach. En ik heb nog wat goed te maken. Wie heeft een gouden tip?

#27 Treinen
Niks mis met reizen in het openbaar vervoer. Enige nadeel is dat je toch wat later thuis bent als met de auto. Verder: Perfect. Zelfs een blogje waard!

#28 Ajax (1)
Ajax heeft het beleid maar weer eens drastisch gewijzigd. Eén geluk daarbij is: Er wordt altijd maar één beleid omarmd. Het winnende beleid!


Geen opmerkingen: