zaterdag 6 januari 2018

Top-3 van 2017 #6

De 3 beste van 2017Het is 6 januari en net als gisteren mogen we best nog even terugkijken naar 2017. Zeker als het leuk is. Ik heb eind december verzuimd om een overzicht te geven van de statistieken van dit blog het afgelopen jaar. De best bezochte artikelen wil ik nog wel even delen. Mocht u ze gemist hebben, ze zijn het lezen waard. Al zeg ik het zelf.

Met stip op 1: Genderneutraal?
In 2017 was genderneutraliteit een hot item en dat is het nu volgens mij nog steeds. Voor de duidelijkheid: Ik heb niks tegen mannen die denken dat ze een vrouw zijn of andersom en daar vervolgens wat aan gaan doen. Je kan, denk ik, tegenwoordig zelfs een konijn worden als je dat wilt. Je bent echter altijd óf een man óf een vrouw. En daarom wordt je aangesproken als een dame of heer. Daar is niks mis mee en het gaat mij te ver om dat aan te passen. Daar schreef ik over in juli vorig jaar en het werd het best gelezen artikel. En ook het op Facebook meest bediscussieerde. 

Een mooie tweede: Omdat het Cannes
Mijn persoonlijke favoriet. Ik deins er niet voor terug om mijn eigen klungeligheid te misbruiken in mijn blogartikelen. Dit artikel past feilloos in de categorie. En het ergste is misschien nog wel dat het nauwelijks overdreven is. Ja, deze moet u echt maar even lezen.

En een kampioen op de derde plek: Feyenoord is de terechte kampioen
Het is geen onlogische gedachte dat de titel van dit artikel gezorgd heeft voor het relatief hoge aantal bezoekers. Maar eerlijk is eerlijk: Gemiddeld bleef men meer dan drie minuten op deze pagina hangen dus hij is ook wel degelijk gelezen. En het is ook best een aardig stukje. 


Geen opmerkingen: