zondag 14 januari 2018

Lama's #14

Hoogtepunten van de Lama'sEen beetje fan herkend ze meteen. Een aantal hoogtepunten van De Lama's hiernaast in het plaatje. 

Ik moest even terugkijken, want voor mijn gevoel was het een jaar of twee geleden nog op televisie, maar blijkbaar kenden De Lama's hun toptijd tussen 2004 en 2008. 

Het feit dat ik het idee heb dat het veel recenter zou moeten zijn verraad dat ik het nog vaak even terugkijk.

Vorige week was er een documentaire op over De Lama's. Back in Action heette het geloof ik. Gelijknamig aan de reünie die Tijl Beckand, Ruben Nicolai, Ruben van der Meer en Jeroen van Koningsbrugge georganiseerd hadden. Een uitverkocht Ziggo Dome.

De docu is de moeite waard. Mede ook omdat de heren geïnterviewd werden. Ze geven zichzelf behoorlijk bloot. Interessant vond ik dat ze, hoewel altijd voorkomend als toppunt van vrolijkheid, ook wel toegeven dat ze behoorlijk gebukt zijn gegaan onder het succes.

In 2008 ging ik naar een optreden van Andre van Duin. De videobanden van vroeger vond én vind ik heel grappig. In 2008 was het echter te gedateerd.

'Was het een lange file?'
"Weet ik niet. Ik stond vooraan"

Dat werk.

Hetzelfde was een beetje bij de reünie van de Lama's. Een groot gedeelte van de voorstelling in het Ziggo Dome werd op televisie uitgezonden. Ik moest af en toe best even lachen, maar zo grappig als in 2004 en 2008 werd het niet meer. 

Geen opmerkingen: