vrijdag 26 januari 2018

Gouden ScoritoTip #26

Dit jaar doe ik voor het eerst mee met het legendarische Scorito TopCoach. Het gaat niet slecht, maar de iets meer doorgewinterde mannen in mijn subpoule zijn al op een mijlenverre afstand.

Toegegeven. Ik had de puntentelling ook nog niet helemaal begrepen in de eerste seizoenshelft. Maar 31 januari sluit de transfermarkt en zijn er geen excuses meer. Onderstaand het team dat het voor Kiers United moet gaan doen.

Dus.

Wie heeft er nog een gouden tip?

Scorito

Scorito2


3 opmerkingen:

Anoniem zei

Pelle van Amersfoort of Malacia

Unknown zei

Ok ik zal je even op weg helpen. je kan nog tot vanavond 20.00 uur een wijziging doorvoeren. Een gouden tip kan zijn, kijk welke spelers de meeste punten hebben behaald in de eerste seizoenshelft, uiteraard is dit geen enkele garantie voor de tweede seizoenshelft! ;) beste kan je geen geblesseerde spelers in je team hebben omdat je niet weet hoelang de blessure kan duren en je kan na vanavond geen wijziging meer doorvoeren.

ik heb bizot als keeper, dumfries, svensson, de ligt als verdediging
el khayati, til, ziyech & labyad als middenvelders.
jahanbakhsh, lozano & berghuis als aanvallers. (je zou nog Weghorst kunnen nemen ipv Jahanbakhsh)

op de bank heb ik, unnerstall, tagliafico, leemans & thy

op de tribune heb ik, Malacia, Gnjatic & Hunte (ik verwacht alleen dat Malacia & Hunte wat punten kunnen halen mochten er geblesseerden komen in mijn basis of op de bank)

Unknown zei

Ik zou ook sowieso Doan, Jensen & Kluivert eruit halen. Doan & jensen hebben nou niet echt veel punten behaald als basis spelers. Younes is weer terug dus je hebt geen zekerheidje met Kluivert. Verder is Van Polen twijfelachtig of hij gaat spelen en ook wanneer hij gaat spelen dus die heb ik er zelf uit gehaald. Verder zijn de spelers op je bank niet echt bijzonder, kan veel beter dit omdat de punten van spelers op de bank voor 50% meetellen. Wat ik meestal doe met de tribune spelers is maximaal 750.000 uitgeven of 500.000 dit omdat ze toch niks opleveren qua punten dus ik steek het geld liever in mijn basis of de bank. Blijft een beetje een gok want als er meerdere spelers geblesseerd raken dan kan je in de problemen komen.