woensdag 3 januari 2018

Geheelonthouding #3

365 dagen bloggen: GeheelonthoudingNet als de voorgaande twee jaren sla ik ook dit jaar de hele maand januari alle alcoholische consumpties weer af.

Waarom? 

Gewoon. Het leek mij ooit een leuke uitdaging en nu doe ik het elke januari. Een collega van mij zegt vaak dat je je lichaam af en toe moet laten schrikken. Mijn lichaam schrikt zeker weten als er opeens een maand lang geen alcoholische versnapering naar binnen glipt.

Af en toe besluit iemand mee te doen, maar tot dusver is iedereen bij de eerste de beste nieuwjaarsborrel afgehaakt.

Je zou dus kunnen concluderen dat het best een knappe prestatie is.

De eerste januari, twee dagen terug, ging op schoonmoeder haar verjaardag het laatste biertje naar binnen. 1 februari mag ik er eventueel weer eentje. 

Zoals elk jaar de vraag: Wie doet er mee?

Geen opmerkingen: